Lütfen Bilgilerinizi Girerek Gönderiniz, En Kısa Zamanda Geri Dönüş Yapılacaktır.
Hidrolik Cenaze Sedyesi-Otomatik (Önden Yüklemeli, Güvenlik Bariyerli) HS-K
Kadavra ve cenazelerin tek kişi tarafından nakledilmesini sağlar. Morg üniteleri, diseksiyon masaları ve kadavra saklama havuzları ile uyumlu çalışır.
Morg raf sistemlerinde üst hücrelere cenaze yerleştirmek kolay olsa da en alt hücrelere cenaze yerleştirme sırasında ciddi zorluklar yaşanabilmektedir. 320 mm’ye alçalabilen sedyemiz ile alt hücrelere de eğimsiz ve zahmetsiz bir şekilde cenaze yerleştirmek mümkündür. Ayrıca 1700 mm’ye de yükselebilmektedir.
Taşıma kulpu 32 mm çapında ve 2 mm kalınlığında AISI 304 Kalite Cr-Ni borudan imaldir.
600*1930 mm ölçülerindeki cenaze tavasına uygun konveyör mevcuttur.
Konveyörün 3 tarafında kolay açılıp kapanabilen güvenlik bariyerleri mevcuttur.
Platformun kalkıp inmesini sağlayan ayak kumanda sistemi (pedaller) bulunur
Sedyenin aşağı-yukarı hareketinde piston makaslarla birlikte hareket etmektedir. Bu sayede cenaze tavasının konulduğu konveyörde sarsıntı en aza indirilmiştir.
Hidrolik sedyeyi oluşturan parçaların (tekerlekler, motor kabini, kayar rulmanlar, konveyör ruloları, piston, piston hortumları, makaslar, makas mafsalları vb.) arızalanması durumunda parçalar vidalı somunlu yerlerinden sökülerek yenisi ile değiştirilebilir özellikte üretilmiştir. (demonte ürün teknolojisiyle üretim)
Sedyenin hızını ayarlayan hız kontrol sistemi mevcuttur.
Transfer işlemlerini yaparken herhangi bir güç kablosuna ihtiyaç duyulmamaktadır. Sedyenin bataryası şarj edilmiş ise güç kablosu çıkartılarak transfer işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.
Enerji durumu şarj cihazı üzerinden takip edilebilmektedir.
Taşıma kapasitesi 200 kg’dır.
2 adet frenli döner teker ve 2 adet döner teker mevcuttur.